• Beste DOSL leden,

  De teamindeling voor het nieuwe seizoen 2020 - 2021 is bekend en via de DOSL website direct in te zien. Ga naar Teams en kijk in de betreffende categorie naar de indeling van jouw team.

  In de overzichten van de spelers en de begeleiding zul je zien, dat sommige spelers of begeleiders niet met hun naam zichtbaar zijn, daar staat dan de term 'Afgeschermd'. Deze leden hebben of nog geen Voetbal App account, of hebben in de Voetbal App account hun privacy instellingen op 'Niet zichtbaar' staan.

  Zorg dus dat je je alsnog aanmeldt bij de Voetbal App, of pas je instellingen aan in de App zelf. Voor uitleg over het registreren bij de Voetbal App  klik hier , of het aanpassen van de instellingen klik hier.

  Belangrijk is, dat de Voetbal App aangemeld wordt met het emailadres dat bekend is in de ledenadministratie van DOSL. Mocht je daaraan twijfelen of nog vragen hebben, stuur dan een bericht aan pr-commissie@dosl.nl , dan kunnen we jou helpen om zo snel mogelijk aan de gang te gaan met de Voetbal App, zodat je niets meer mist dit seizoen!

  Namens DOSL IT commissie
  Harald Buijs